Наc можна знайти: вул. Княжий Затон, 2/30, КиЇв, Україна, 02095
Київ: 067-406-86-01
Дніпро: 067-452-54-85
Львів: 067-537-11-56
Email: office@pro-formula.com.ua
інтернет замовлення
067-501-91-62
099-966-36-37

Вирішення санітарно-гігієнічних проблем на підприємствах м’ясної промисловості

Прагнення України до інтеграції в європейську спільноту та розвиток ринкових відносин усередині країни призводить до появи все більш конкурентоспроможної продукції стабільно високої якості. Одним із факторів, під впливом яких формується якість м’ясних продуктів, є висока санітарна культура виробництва з чіткою організацією протиепідемічних та гігієнічних заходів.

Сюди слід віднести і належний рівень водопостачання, каналізації та холодопостачання, і відповідний санітарний стан виробничих, побутових та складських приміщень, і забезпечення виробництва сучасними миючими та дезінфікуючими засобами, інвентарем та обладнанням для проведення санітарної обробки.

Компанія «ПРО ФОРМУЛА» представляє професійні миючі та дезінфікуючі засоби для м’ясопереробних підприємств під торговою маркою «E F I R».

Наша команда працює в тісному контакті з технологами та санітарними лікарями, керівниками лабораторій та відділів контролю якості, допомагає вдосконалювати технологію процесів санітарної обробки обладнання. Враховуючи, що миючі засоби — це висококонцентровані хімічні розчини, ми читаємо презентації (в PowerPoint) і проводимо майстер-класи для технічного персоналу з техніки безпеки та роботи з миючими засобами, пояснюючи, як правильно розводити до певної концентрації, що вносити першим, – воду в миючий засіб або миючий засіб у воду, чому не можна змішувати кислотні та лужні розчини разом, які будуть наслідки, якщо це допустити, як надати першу медичну допомогу тощо.

Ми допоможемо створити читальні технологічні карти миття, прив’язані до конкретного виробництва на кожній ділянці м’ясопереробного підприємства.

За необхідності, отримавши плансхему вашого виробництва, у термін до 10 днів ми допоможемо створити єдиний гігієнічний план, який визначить вашу загальну потребу в миючих та дезінфікуючих засобах, що дозволить вам:

  • чітко визначити загальні витрати на миючі засоби помісячно, поквартально, на рік;
  • грамотно спланувати бюджет;
  • оптимізувати та заощадити витрати на енергоносії (воду, електроенергію, час) ).

Звертаємо вашу увагу на те, що ми є виробниками та співпрацюємо з м’ясокомбінатами тільки безпосередньо, ми не реалізуємо нашу продукцію через дистриб’юторів принципово. Таким чином, ми надаємо нашим постійним клієнтам не лише перераховані вище послуги, а й доступні ціни.

У наступній статті ми продовжимо висвітлювати методи вирішення санітарно-гігієнічних проблем на м’ясопереробних підприємствах із застосуванням наших миючих засобів ТМ «E F I R».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *