Наc можна знайти: вул. Княжий Затон, 2/30, КиЇв, Україна, 02095
Київ: 067-406-86-01
Дніпро: 067-452-54-85
Львів: 067-537-11-56
Email: office@pro-formula.com.ua
інтернет замовлення
067-501-91-62
099-966-36-37

EFIR DEZO

Кислотний безпінний дезінфікуючий засіб

Опис продукту: Ефективно знищує бактерії групи кишкової палички
(БГКП), плісеневі гриби та дріжджі та їх спорові форми.

Склад: кислота надоцтова, перекис водню, кислота оцтова, стабілізатор, вода підготовлена.

Область застосування: дезінфекція поверхонь приміщень, меблів, посуду, білизни, санітарно-технічного обладнання, предметів догляду за хворими в установах охорони здоров’я; дезінфекція та стерилізація виробів медичного призначення; дезінфекція та санітарна обробка на об’єктах комунальної служби, громадського харчування, торгівлі, транспорту; обробка технологічного обладнання та трубопроводів, санітарна обробка та дезінфекція на підприємствах харчової та переробної промисловості (у тому числі пивобезалкогольної, молокопереробної, м’ясопереробної, рибопереробної, птахопереробної, спиртової, хлібопекарської); підприємствах фармацевтичної, біотехнологічної, мікробіологічної, парфумерно-косметичної промисловості.

Застосування: постачається у вигляді концентрату. Робочі розчини готують безпосередньо перед використанням. Детально область та умови використання засобу викладено в інструкціях щодо використання засобу для кожної галузі застосування.

Вплив на поверхні

Розчин нешкідливий для кольорових металлів.

Умови транспортування та зберігання

Препарат транспортують у тарі виробника всіма видами транспорту із закритим кузовом за дотримання правил перевезення вантажів, що діють на відповідних видах транспорту.

Зберігають у закритому приміщенні, в первинній упаковці при температурі від 0°С до +35°С, при відносній вологості не більше 80%, відстань від опалювальних приладів не менше 1 м , окремо від харчових продуктів та напоїв. Утилізація здійснюється відповідно до вимог СН №3183-84.

Термін зберігання – 2 роки

Виробник: ТОВ Про Формула

Застосування

Об'єкт миття Тип миття Концентрація, % Експозиція, хв. Температура,з
Поверхні, обладнання, підлога Автоматична 3,0 – 5,0 10 –15 20 – 55
Підлоги, стіни, інвентар та поверхні для обробки риби та м'яса Ручна 5,0 – 10,0 15 – 20 50
Для отримання більш повної інформації Ви можете звернутися до офісу компанії. Наші фахівці допоможуть вирішити будь-які проблеми в галузі виробничої санітарії, гігієни та розроблять грамотні технологічні рекомендації щодо застосування миючих та дезінфікуючих засобів в умовах Вашого підприємства.